Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 21:55 1 076 0

Милър се завръща обратно на пистата

  • милър-
  • motogp-
  • контузия

Контузията на Джак Милър вече отшумява и дори той да не е на 100% възстановен, ще се завърне на пистата, преследвайки нова победа в MotoGP.

Милър лекуваше фрактура на дясната ръка, получена на "Ред Бул Ринг" през август, но вече е нетърпелив за своята обратна поява през този уикенд на японската писта "Мотеги". Припомняме, че в предния кръг за Гран При на Арагон легендата Ники Хейдън замести австралиеца.

"Винаги е неприятно да пропускаш състезания заради наранявания, а на мен ми се случва често този сезон. Все пак оставам позитивен. Пропускането на Гран При на Арагон беше правилно решение, защото фрактурата в ръката ми все още не беше излекувана и можеше да се влоши. След последния кръг тренирах доста. Всъщност беше и забавно. Ръката ми е много по-добре и очаквам с нетърпение да се върна на мотора през уикенда", сподели Милър.

Шефът на отбора му в MotoGP Мишел Бартоломи заяви, че е ужасно да ръководиш състезател като Милър, който има огромно желание да се състезава, а и след всичките му премеждия през този сезон е още по-трудно да го накара да изчака, докато бъде напълно възстановен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА