Last news in Fakti

14 Октомври, 2016 00:59 978 0

Недвед съжалява, че не е играл в Манчестър Юнайтед

  • недвед-
  • съжалява-
  • манчестър юнайтед

Чехът призна, че е мечтал да премине на "Олд Трафорд"

Недвед съжалява, че не е играл в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Чешката футболна легенда Павел Недвед сподели, че едно от нещата, за които съжалява най-много, хвърляйки поглед назад към отминалата си кариера, е невъзможността да играе за Манчестър Юнайтед. 44-годишният Недвед, избран за футболист на Европа за 2003 година не скри, че завижда на сънародника си и бивш съотборник в националния тим на Чехия Карел Поборски, че той е играл на "Олд Трафорд."

"За какво съжалявам? Че така и не играх за Манчестър Юнайтед, много исках това. Подобен трансфер обаче така и не бе на дневен ред, само Челси ме искаха.", заяви иконата на Ювентус пред Idnes.

"Харесвах поколението на Райън Гигс и Пол Скоулс, много им се възхищавах. Малко завиждах на Карел Поборски, който игра за Манчестър и преживя страхотни моменти.", допълни именитият полузащитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА