13 Октомври, 2016 22:41 759 0

Интер поиска Дармиан от Юнайтед

  • интер-
  • дармиан-
  • юнайтед

Интер е направил оферта на Манчестър Юнайтед за Матео Дармиан, съобщава football-italia.net.

Според публикуваната в сайта информация "нерадзурите" са предложили на "червените дяволи" 1 милиона евро, за да им бъде първоначално преотстъпен футболистът за 6 месеца, както и още 14 милиона евро за постоянен трансфер през юни.

Интерес към Дармиан има и от страна на Ювентус, което е накарало Интер да се активизира и да се опита да осъществи сделка с английския гранд възможно най-скоро. От "Олд Трафорд" обаче едва ли ще се съгласят да се разделят с играча за по-малко от 18 милиона евро, допълва football-italia.net.

Юношата на Милан и италиански национал Дармиан няма нито една изиграна минута този сезон под ръководството на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА