Last news in Fakti

14 Октомври, 2016 10:57 941 0

Надъхват ЦСКА с пари, а Левски - с думи

  • левски-
  • цска-софия-
  • премии-
  • вечно дерби

Напрежението преди дербито расте

Надъхват ЦСКА с пари, а Левски - с думи - 1
Снимка: БТА

Напрежението преди двубоя между ЦСКА и Левски расте с всяка изминала минута. Двубоят между "червени" и "сини" е в събота от 16:30 часа. В надъхването на футболистите се включиха и собствениците на двата столични гранда.

Играчите на ЦСКА разбраха, че ще получат допълнителни високи премии при успех в мача на "Васил Левски". Собственикът на тима Гриша Ганчев е обещал рекордни бонуси за скалпа на най-омразния му тим.

При "сините" пък бяха използвани думи. Босът Спас Русев се видя с футболистите и им вдъхна кураж преди битката с ЦСКА. По-късно същото стори и синът му Евгени, който е част от надзорния съвет. В Левски обаче няма да получат допълнителни бонуси от ръководството. Това може да се промени единствено при евентуална голяма победа.

Припомняме, че в Левски все пак могат да получат и финансов бонус при успех, който ще дойде от бившите собственици на клуба Иво Тонев и Николай Иванов. Двамата са обещали премии за победа в предстоящия мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА