Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 00:31 829 0

ФИФА напира за видео повторенията

  • фифа-
  • видео повторения-
  • 2018

Те могат да станат факт още през 2018

Видео повторенията във футбола могат да станат реалност през 2018 година, информира италианският "Ла Стампа". Според торинското издание ФИФА възнамерява да въведе тази новост, която ще бъде от полза на съдиите.

Все още не е уточнено каква ще бъде разрешената бройка повторения, която един тим ще може да използва по време на мач. Затова трябва да се произнесе Бордът на международната футболна асоциация, който открай време отговаря за правилата в най-популярния спорт.

В началото на 2017 г. именно членовете на Борда ще разгледат предложението на президента на ФИФА Джани Инфантино за увеличаване броя на участниците на световните първенства - 48 отбора, 16 от които ще отпадат в ранна плейофна фаза. Припомняме, че от 1998 г. най-големият футболен форум се провежда с 32 тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА