15 Октомври, 2016 20:08 753 0

ПСЖ измести Монако от второто място

  • псж-
  • нанси-
  • монако-
  • кавани-
  • моура

Парижани успяха да надвият Нанси

ПСЖ измести Монако от второто място - 1
Снимка: БТА/АР

Един от съперниците на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига ПСЖ спечели с 2:1 при визитата си на Нанси в среща от деветия кръг на френската Лига 1 и се изкачи на второ място във временното класиране.

Бразилецът Лукас Моура (13) и уругваецът Единсон Кавани (18) дадоха ранен и комфортен аванс на парижани. След почивката домакините върнаха едно попадение чрез Алу Диара (55) след пас на Педрети, но не съумяха да стигнат до изравняване.

С успеха си ПСЖ събра 19 точки и излезе на втора позиция, измествайки Монако по голова разлика и изоставайки на 4 точки от лидера Ница. Нанси остава на дъното с 5 точки в актива си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА