18 Октомври, 2016 01:00 938 1

Дрогба бойкотира отбора си в САЩ

  • дрогба-
  • монреал импакт-
  • бойкот

Дидие отсвири мач за първенство, след като разбра, че ще бъде резерва

Дрогба бойкотира отбора си в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР

Недоволният Дидие Дрогба отказа да играе за отбора си Монреал Импакт в канадското дерби срещу Торонто, след като научи, че остава резерва. Това обяви треньорът Мауро Биело след мача от Мейджър лигата, който завърши 2:2.

Дрогба не се появи изобщо на стадиона в мача, а първоначално от Монреал лицемерно излъгаха, че африканската звезда има травма в гърба. След това обаче се оказа, че решението на треньора да го остави като резерва е разгневило бившия футболист на Челси.

"Аз говорих с него и той отказа да приеме факта, че ще стартира мача от резервната скамейка. Той реши, че ще се държи като 18-годишен разглезен хлапак, макар да ми каза, че именно не е на 18 години", обясни треньора пред журналистите.

38-годишният Дрогба влиза като резерва в два от последните четири мача на Импакт. След като дойде в канадския отбор от Челси той е вкарал 11 гола в 22 изиграни мача, но вероятно ръководството на този клуб е очаквало много повече.

Монреал в момента е на 5-о място в Източната конференция на МЛС и ще се включи по всяка вероятност в предварителния кръг на плейофите за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма значение

    0 0 Отговор
    Все пак нека уточним, че Монреал не е в САЩ , а Канада !