Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 11:29 873 0

Трабзонспор се нареди на опашката за Кафу

  • кафу-
  • лудогорец-
  • трабзонспор-
  • трансфер

Кафу в полезрението на турския клуб

Трабзонспор се нареди на опашката за Кафу - 1
Снимка: ludogorets.com

Един от директорите на Трабзонспор е наблюдавал лично изявите на Джонатан Кафу от Лудогорец по време на мача с Пирин (3:1) в петък. Информацията е на турското издание „Fotospor“, което твърди, че бразилецът е бил препоръчан на тима от черноморския град от мениджъра Лука Виторини, който довел в клуба костариканския вратар Естебан Алварадо.

Самият Виторини е бил придружен от шеф на Трабзонспор на мача в Благоевград. След това мениджърът е гледал и дербито между ЦСКА и Левски в събота.

Към момента трансфер на Кафу в Трабзонспор изглежда невъзможен. Лудогорец трудно ще се раздели с един от важните си играчи, а и разградчани искат поне 10 милиона евро за бразилеца. Мениджърът на бразилеца призна за интерес от Олимпик (Лион) и Наполи, а се твърди, че такъв има и от страна на Лестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА