17 Октомври, 2016 13:26 811 0

Код "червено" в Интер заради Икарди

  • икарди-
  • интер-
  • фенове-
  • де бур

"Ситуацията с нападателя трябва да бъде разрешена", отсече Франк де Бур

Код "червено" в Интер заради Икарди - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Интер ще вземе спешни мерки, за да разреши конфликта между капитана на тима Мауро Икарди и привържениците. Запалянковците са бесни на аржентинеца за коментарите му по техен адрес в автобиографичната книга, която излезе от печат. Те го призоваха веднага да свали капитанската лента и го засипаха с обиди. В мача срещу Каляри (1:2) Икарди пропусна дузпа, а преди да я изпълни феновете на собствения му тим го обиждаха и освиркваха. След срещата те атакуваха колата му.

"Във всеки друг ден Икарди ще вкара от бялата точка. Повече не искам да дискутирам нищо по тази тема. Мисля, че и двете страни са проявили неуважение. Трябва да намерим компромис към играча, и към публиката, защото ситуацията е далече от идеалната", коментира треньорът на Интер Франк де Бур.

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети обяви, че коментарите на Икарди са неприемливи, въпреки опитите на самия футболист да замаже ситуацията с извинение и обявена лоялност в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА