Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 14:57 956 2

Вуцов: Левски и ЦСКА-София нямат класа

  • вуцов-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец-
  • класа-
  • вечно дерби

"Лудогорец е много пред тях", смята легендата на "сините"

Легендата на Левски Иван Вуцов е на мнение, че в съботния сблъсък между "сините" и ЦСКА-София не е имало класа. Според него и двата отбора нямат сили да детронират първенеца Лудогорец.

"Дербито беше прилично. И двата отбора се постараха, но... Най-хубавото е, че то беше коректно - нямаше грубости. Мисля, че публиката остана доволна, защото имаше драматизъм. Но само това. Класата определено не беше висока. А и няма кой да я даде в отборите - като се загледате внимателно в тях, и виждате. Но като цяло - общо взето бе добре", заяви Вуцов пред "Тема спорт".

"Беше хубаво да има победител, на мен ми се искаше това да е Левски. Но нещата не се развиха така, както "сините" очакваха. Отборът стоеше добре, знаеше какво иска, но не успя да задържи преднината си. Не е уместно да коментирам имало ли е дузпа - каквото е свирил съдията, това е. Като цяло отборите бяха еднакво "силни". Нямаше нищо от класа. Такива моменти липсваха", каза Вуцов пред вестник "Тема Спорт".

"Трудно, много трудно някой от Левски и ЦСКА може да се бори за титлата. Лудогорец е не със стъпка, а с крачки и пред двата отбора. И като организация, и като игра, и като наличност на силни футболисти. Не е невъзможно този тим да бъде детрониран, но само на мускули от страна на Левски няма как да се получат нещата", добави Вуцов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    Ами от тия наркомани каква класа очаквате А ? ЛУДОГОРЕЦ Е Най- добрият ни отбор в България !
  • 2 Янко

    0 0 Отговор
    Разградския отбор е добър но полза от това за националният няма остава си местен тим да пълни гушата на собственика и това е