18 Октомври, 2016 10:28 1 142 0

Скандал за пари в Реал Мадрид

  • рамос-
  • реал мадрид-
  • пари-
  • бейл-
  • скандал

Рамос недоволен от заплатата на Бейл

Скандал за пари в Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Голям скандал е на път да се разрази в европейския клубен шампион Реал Мадрид, пише Sports.es. Капитанът на "белия балет" Серхио Рамос е крайно недоволен заради задаващия се нов договор на уелската звезда Гарет Бейл. Централният защитник е останал разочарован, след като научил финансовите параметри по споразумението.

Според тях любимецът на Флорентино Перес ще взима годишна заплата от около 17 млн. евро, докато възнаграждението на Рамос е почти двойно по-ниско – 10 млн. евро на сезон. Той обаче е на мнение, че трябва да бъде най-високо платен на "Сантяго Бернабеу" след трикратния носител на Златната топка Кристиано Роналдо.

Нищо чудно от Реал да вдигнат заплатата на капитана си, за да бъде потушено недоволството. Не е тайна, че Рамос не е в добри отношения с Перес и през лятото на 2015 г. го изнудваше за по-висока заплата или трансфер в Манчестър Юнайтед.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА