18 Октомври, 2016 15:58 1 227 0

Реал Мадрид ще си връща Чичарито

  • чичарито-
  • реал мадрид-
  • шефове-
  • байер леверкузен

Хавиер Ернандес се справя отлично с екипа на Байер Леверкузен

Реал Мадрид ще си връща Чичарито - 1
Снимка: БТА/АР

В Реал Мадрид продължават да следят изявите на бившия играч на отбора Хавиер Ернандес и двама от ръководителите на клуба сериозна намекнаха за връщането на Чичарито на „Бернабеу“. Мексиканецът игра под наем при Белите през сезон 2014-15, като вкара 9 гола в 33 мача, влизайки предимно от пейката. Впоследствие обаче премина в Байер Леверкузен и не спира да бележи, като има на сметката си 33 гола в 49 мача. 

„Да, бих се радвал, ако Чичарито се върне при нас, тъй като той е голям играч“ заяви членът на борда на директорите на Реал Сантяго Агуадо пред „Фокс Спортс“. 

„Той не успя да покаже пълните си възможности при нас, тъй като имаше нужда от адаптация, но в Мадрид нямаше кой да му даде време за това. Сега обаче се справя отлично в Байер“ добави друг шеф на Кралския клуб – Мануел Сересо, който все пак бе по-предпазлив в изказванията си. 

Според вестник „АС“ и двамата са едни от най-влиятелните сред ръководството, така че може би няма да бъде голяма изненада, ако Реал поиска да си върне Грахчето.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА