18 Октомври, 2016 19:25, обновена 18 Октомври, 2016 19:35 1 271 0

Започва ремонтът на стадиона в Русе

  • ремонт-
  • стадион-
  • русе-
  • дунав

Реконструираното съоръжение трябва да е готово след два месеца

Започва ремонтът на стадиона в Русе - 1
Снимка: Официален сайт на Дунав (Русе)

"От днес стартират ремонтните дейности на стадиона на Дунав (Русе)", обяви спортният министър Кралев по време на визитата си в крайдунавския град, предадоха от Министерството на младежта и спорта.

Стойността на проекта е близо 1 млн. лв. и включва подмяна на тревното покритие на терена и изграждане на осветление, за да може стадионът да отговаря на условията на БФС за провеждане на мачове от елитната футболна група. Срокът за изпълнение е 60 дни.

Също така, министър Кралев обеща да гледа в Русе първия домакински мач на Дунав през следващия полусезон в Първа лига.

През юни тази година правителството отпусна допълнителни средства на ММС в размер на 3 млн. лв. за реконструкцията на градските стадиони в Русе и Горна Оряховица и стадион "Тича" във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА