Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 13:24 1 439 0

Гуардиола: Не знам как се спира Меси

  • гуардиола-
  • барселона-
  • манчестър сити

"90 минути са много време, ще имат шанс за гол", сигурен е испанецът

Гуардиола: Не знам как се спира Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че очаква тежък мач срещу един от бившите си тимове Барселона. Тази вечер двата отбора излизат в среща от груповата фаза на Шампионската лига, а Гуардиола обяви, че все още мисли по въпроса как да спре звездата на каталунците Лионел Меси.

"Все още не знам какво да кажа на защитниците си за това как да обезвредят Меси. Той е голям талант и винаги измисля по нещо, както и другите двама - Неймар и Луис Суарес. 90 минути е много време и те със сигурност ще имат шанс да ни вкарат гол. Доста са прецизни и сигурно ще отбележат, ако не от първата, то от втората възможност", коментира Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА