19 Октомври, 2016 14:29 947 0

Зидан: Дано феновете са доволни

  • зидан-
  • фенове-
  • легия-
  • реал мадрид

"Създадохме много положения и вкарахме пет гола", отсече французинът

Зидан: Дано феновете са доволни - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на  Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от разгромната победа с 5:1 над полския шампион Легия Варшава. Двата тима се срещнаха късно снощи в мач от групите на Шампионската лига, който се игра на стадион "Сантяго Бернабеу".

"Няма как да не бъда доволен от успеха над Легия. Създадохме доста голови положения и успяхме да реализираме пет попадения, което е много добре", коментира той на пресконференцията след мача.

"Имаше моменти, в които действахме рисковано, но все пак постигнахме това, което искахме. Определено мога да кажа, че има какво да подобряваме, но както вече споменах важна е убедителната победа".

"Харесва ми, че създаваме положения и успяваме да вкараме голяма част от тях, това е огромен плюс".

"За този мач взех решени да играем по-офанзивно. Самата схема на игра зависи от играчите и от противника. Феновете искат да виждат как бележим много голове и смятам, че този път не ги разочаровахме".

"Колкото до Роналдо, може би всички очакваме прекалено много от него. Едва ли не да вкарва по 3-4 гола в мачове като този. Дори и да не бележи обаче той върши достатъчно работа на терена".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА