Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 16:46 776 0

Тодор Неделев: На нивото на Беларус сме

  • неделев-
  • българия-
  • беларус-
  • ботев пловдив

"Ботев има шанс за класиране в тройката", смята халфът

Тодор Неделев: На нивото на Беларус сме - 1

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе награден в пресклуб „България” за най-добър футболист на 10 кръг в Първа лига. Халфът вкара два гола при победата на „канарчетата” с 4:3 при гостуването им в Стара Загора на Берое.

“Благодаря на треньорите, които са гласували за мен и на моите съотборници, които допринесоха да стана номер 1 на кръга”, заяви Неделев.

 “Колективът при нас винаги е бил добър, но сега сме със самочувствие от доброто ни представяне през последните мачове. Целта ни е първата шестица, но ако продължим да играем така, може да се класираме и сред първите три отбора.

Дълго време не играх и затова предпочетох да се върна в Ботев и да възстановя формата си, а догодина отново отивам в Майнц. Сега отново играя добре и се надявам да се представя успешно, когато се прибера в Германия”, добави полузащитникът.

Неделев коментира и националния отбор на България: “Претърпяхме две тежки загуби, но Франция е може би най-добрият отбор в света, а  Швеция имаше късмет и ни отбелязаха за кратко време два гола. Това реши мача, иначе можеше да направим и равен. Трябва да сме откровени – нямаме шансове за класиране на Мондиала в Русия през 2018 година. Ние сме на равнището на Беларус и ще направим всичко, което зависи от нас, за да се представим достойно в групата”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА