Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 00:15 1 281 0

Барселона и Байерн (М) бяха безпощадни

  • барселона-
  • байерн (м)-
  • наполи-
  • бешикташ-
  • шампионската лига-
  • меси

Бешикташ шокира Наполи в Неапол

Отборът на Барселона показа страхотната си класа и се разправи с категоричното 4:0 с гостуващия Манчестър Сити в сблъсъка между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Лео Меси бе в центъра на събитията и блесна с хеттрик. Той реазлизира головете си в 17', 61' и 69', а Неймар оформи крайният резултат минута преи края на редовното време, като малко преди това пък бе пропуснал да вкара дузпа.

В края на първата част съдията спести дузпа в полза на англичаните за игра с ръка на Люка Дин. След това гостите от Манчестър трябваше да играят и с човек по-малко от 52-ата след червен картон получи Клаудио Браво.

В 73-ата обаче численото равенство бе възстановено, следе като и Жереми Матийо напусна терена след два бързи жълти картона.

В друг любопитен двубой, тимът на Байерн (Мюнхен) се завърна на победния път, и то по какъв начин.

Баварският колос разби с 4:1 ПСВ Айндховен за втората си победа в група "D", но все още изостава от водача Атлетико (Мадрид).

Томас Мюлер, Йошуа Кимих, Роберт Левандовски и Ариен Робен отбелязаха головете за тима на Карло Анчелоти, който продължи рекордната си серия от домакински победи в турнира и те вече наброяват 14. За гостите от Холандия точен беше Лусиано Нарсинг в края на първото полувреме.

Бешикташ от своя страна пък поднесе голямата изненада в група "В".

Турският гранд спечели с 3:2 гостуването си на Наполи на "Сан Паоло" и спря добрата серия на своя опонент, който бе с две победи в първите си два мача до момента.

Мачът бе истинско голово шоу и гостите на три пъти повеждаха в резултата чрез Адриано в 12-ата и Венсан Абубакар в 38-ата и 86-ата минута.

В два от случаите Наполи успяваше да възстанови равенството чрез Дрис Мертенс в 30-ата и Маноло Габиадини в 69-ата минута от дузпа, но в края намаше време за трети гол. Домакините обаче бяха ощетени, тъй като последното попадение на турците не трябваше да бъде зачетено, тъй като бе от засада. Все пак италианците не направиха достатъчно и ще трябва да анализират сериозно представянето си, особено в дефанзивен план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА