21 Октомври, 2016 06:00 1 101 0

Прогноза на деня: Хамбургер - Айнтрахт

  • хамбургер-
  • айнтрахт-
  • прогноза на деня-
  • бундеслига
Прогноза на деня: Хамбургер - Айнтрахт - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра двубоят от осмия кръг на германската Бундеслига между отборите на Хамбургер и Айнтрахт (Франкфурт).

Домакините от Хамбург правят повече от отчайващ старт на сезона. В първите си седем мача от новата кампания те са спечелили едва две точки и само една на собствен терен. Възпитаниците на Маркус Гидсол са трагични и в атака - едва две отбелязани попадения до момента в шампионата.

Айтрахт е на другия полюс. Отборът е на осма позиция във временното класиране с 11 натрупани точки, което определено вещае възход спрямо миналия сезон, когато "орлите" събраха с мъка 36 за всичките си срещи в Бундеслигата, оттървавайки кожата от изпадане. Тимът от Франкфурт се "отпуши" и откъм голове (скорошните равенства с Байерн (2:2) и Херта (3:3), все водещи отбори в първенството).

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2 (победа за Айнтрахт). Коефициентът за този знак е около 3.2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА