Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 11:29 941 0

Моуриньо: Играхме супер

  • моуриньо-
  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • фенербахче

"Погба бе просто брилянтен", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Играхме супер - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана много доволен от убедителната победа с 4:1 над турския Фенербахче насред "Олд Трафорд" късно снощи. Това е и най-убедителният успех на "червените дяволи" във втория по сила европейски турнир през настоящия сезон, след като до момента отборът имаше само една победа в надпреварата.

"Много съм доволен от момчетата! Избрах този състав, защото смятах, че можем да спечелим и мисля, че момчетата напълно оправдаха очакванията ми", коментира Специалния на пресконференцията след мача.

"Всичко беше супер - и играта ни като отбор, и играта на някои футболисти в индивидуален план, и резултата. Като цяло доста от играчите бяха свежи, тъй като не играха в понеделник, а в защитен план бяхме доста стабилни, макар че допуснахме едно попадение".

"Погба? Това е Англия! Това е английският футбол. В един ден не си добре, но в един ден си феномен. Напълно нормално е за тази страна и този футбол. Ние знаем колко добър всъщност е Пол и той го доказа за пореден път с отличната си работа в този мач. Макар, че е играл и преди тук, той има нужда от известно време, за да се адаптира отново към тази среда", каза още той. 

"След първите два гола от чисти дузпи вратата се отвори и показахме истинската си класа. След четвъртото попадение спряхме да играем и гостите се възползваха да върнат един гол. Никога не съм доволен, когато отборът ми получава попадения. Липсваше ни концентрация в края, но това е донякъде нормално, особено с промените, които направих в състава"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА