Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 06:00 728 0

Иниеста ще лекува контузията повече от месец

  • иниеста-
  • контузия-
  • барса

Официалният сайт на Барселона излезе с информация за състоянието на Андрес Иниеста, който получи тежка контузия по врема на мача с Валенсия (3:2) вчера.

Капитанът на каталунците пострада след нарушение на Енцо Перес и има частично разкъсване на външни връзки на дясното коляно. 32-годишният испански национал ще бъде извън терените между 6 и 8 седмици. Това означава, че той най-вероятно няма да играе повече до края на календарната година.

Иниеста беше заменен още в 14-ата минута от Иван Ракитич, а Барса спечели драматично гостуването си на "Местайя" с гол от дузпа на Лионел Меси в даденото от рефера продължение.

Плеймейкърът на "лос кулес" ще пропусне мачовете с Манчестър Сити, Селтик и Борусия (Мьонхенгладбах) в Шампионската лига, а в първенството Барса ще трябва да се справя без него срещу Гранада, Севиля, Малага, Реал Сосиедад, Реал Мадрид, Осасуна и Еспаньол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА