Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 16:57 880 0

Джерард пред завръщане в Ливърпул

  • джерард-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • ла галакси

Юрген Клоп отвори широко вратата за бившия капитан на "мърсисайдци"

Джерард пред завръщане в Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви смело, че Стивън Джерард е добре дошъл в тима. Бившият капитан на "мърсисайдци"  приключи с футбола в Лос Анджелис Галакси, след като отправи послание към феновете, че за него е било истинска привилегия да рита за този клуб.

И след като преди броени месеци Клопо изключи категорично роля на халфа в тима, сега той е отворен за завръщането на Стиви Джи.

Макар и да не се споменава няма да е изключено Стиви Джи да има някаква треньорска роля в клуба или да влезе в щаба на германеца, но за момента като, че ли Юрген е отворен да му даде шанс да завърши кариерата си в отбора.

"Стиви Джи би бил голяма изненада за нас и той винаги е добре дошъл в Ливърпул. Никой не трябва да се притеснява, че няма да намерим място за него. Няма да има такъв проблем", обяви Клоп, цитиран от медиите на Острова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА