25 Октомври, 2016 01:00 972 0

Реал с интерес към треньора на Дортмунд

  • вацке-
  • тухел-
  • реал мадрид-
  • обамеянг

"Ако искат и Обамеянг, ще преговаряме", заяви Вацке

Реал с интерес към треньора на Дортмунд - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел е една от опциите за бъдещ наставник на европейския клубен шампион Реал Мадрид. Това обяви изпълнителният директор на рурския клуб Ханс-Йоахим Вацке.

Един от шефовете на "Сигнал Идуна Парк" обаче подчерта, че говори за неопределено бъдеще, тъй като в момента "белият балет" е воден от френската икона Зинедин Зидан, който начело на отбора спечели Единадесетата.

"Имам добри отношения с Реал", заяви Вацке пред ZDF. "Уверен съм, че те следят Тухел. След края на сезона съм сигурен, че на "Бернабеу" ще разберат, че имаме голям треньор. Томас все още е много млад и за разлика от футболистите на 28-29 г., може да отиде в Реал, да речем, след 20 г.", добави Вацке.

Той коментира и голмайстора на Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг, който не крие, че мечтае някой ден да облече фланелката на мадридчани. "Ако Реал иска да го купи, ще седнем на масата и ще преговаряме", завърши Вацке.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА