26 Октомври, 2016 10:59 1 355 0

Български фенове ще подаряват вино на Венгер

  • балкански-
  • фенове-
  • софия-
  • арсенал-
  • лудогорец

Засилва се интересът към двубоят между Лудогорец и Арсенал от Шампионската лига

Български фенове ще подаряват вино на Венгер - 1
Снимка: БТА/АР

Фенове от целия Балкански полуостров ще се изсипят в София, за да гледат двубоя между Лудогорец и Арсенал на 1 ноември, твърди "Меридиан мач".

60 привърженици от Гърция, 55 от Румъния, 50 от Македония и един албанец ще се влеят в агитката на "топчиите", а 1600 ще бъдат британците на "Васил Левски". Очаква се и сърби и хървати да пристигнат в София, но те няма да са от квотата от 2100 души на гостите.

Официалният фен клуб на Арсенал пък се стяга за среща с мениджъра-легенда Арсен Венгер. Френският специалист ще получи шал на родния фен клуб, преведената на български и представена съвсем наскоро негова автобиография, както и специална бутилка вино - мавруд от лимитираната серия "Българско съкровище златна резерва реколта 2009 г."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА