27 Октомври, 2016 09:22 1 405 0

Пелето се оправда с напускането на Петрович

  • станислав ангелов-
  • напускане-
  • люпко петрович-
  • левски-
  • купа на българия-
  • черно море

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов видя и положителни черти, въпреки отпадането на отбора от Купата на България

Пелето се оправда с напускането на Петрович - 1
Стопкадър: Левски ТВ

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов изказа мнението си след мача с Черно море и отпадането от турнира за Купата на България. "Сините" загубиха на своя "Георги Аспарухов" с 2:3 след продължения и бяха елиминирани от "моряците", а Пелето смята, че това се дължи на скорошните катаклизми в клуба и оставката на сръбския треньор Люпко Петрович.

"Стана хубав, но труден за нас мач. Събитията от последната седмица повлияха на играчите, но въпреки това се върнахме в играта, показахме нашия дух и характер. Надявам се да сме по-добре следващия мач.

Ангелов допълни, че именно напускането на Петрович е оказало психологическо влияние върху играчите, а за това е допринесла и голямата му "медийна изразеност".

"Изпуснахме доста чисти, елементарни положения. Липсваха ни тези последни 5 - 10 процента. Най-неприятни са медийните нападки към клуба, но аз лично се радвам, че момчетата показаха с поведението си в мача, че вървят към излизане от ситуацията. Не очаквах да стоим толкова добре (на терена), но 70 минути не можем да уцелим вратата."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА