27 Октомври, 2016 11:55 2 123 0

Левски с интерес към вратаря на Дунав (Русе)

  • левски-
  • мартин луков-
  • дунав-
  • интерес-
  • вратар
Левски с интерес към вратаря на Дунав (Русе) - 1
Снимка: Официален сайт на Дунав (Русе)

Вратарят на Дунав Мартин Луков е влязъл в по­лезрението на Левски, пише "Тема Спорт". 23-годишният страж прави силна кам­пания и е в основата на доб­рото представяне на „драконите". Русенци дълго време бя­ха лидери в класирането, а в момента заемат пето мяс­то. До момен­та Луков има седем "сухи" мрежи в 11 двубоя.

В следващите срещи от „Герена" ще продължат да сле­дят представянето на Луков. Още повече, че като юноша той е преминал и през школата на „Герена". Преди това е бил и в Славия, а след това пази последователно на Сливнишки герой Сливница, Витоша Бистрица, Оборище (Панагюрище). В Дунав е от се­зон 2015/16 и помогна на от­бора да спечели промоция за елита.

След победата над Септе­мври София с 2:0 за Купата на България, Луков заяви, че се надява да е хванал окото и на големите отбори.

В момента Левски разчита на двама чуждестранни вра­тари - Боян Йоргачевич и Иван Чворович. Йоргачевич е със статут на несменяем ти­туляр. През миналата кампа­ния той не пропусна нито една минута и има контракт със сините за още една годи­на - до 31 декември 2017 годи­на.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА