Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 10:59 759 0

ЦСКА помилва Головодов

  • головодов-
  • цска-софия-
  • галчев

18-годишният талант пак ще рита за отбора, но Галчев остава "замразен"

ЦСКА помилва Головодов - 1
Снимка: БТА

18-годишният талант на ЦСКА-София Павел Головодов отново има право да играе за отбора. Той бе наказан в продължение на малко повече от месец заради неспазване на режима и клубната дисциплина, пише "Тема Спорт". През тази седмица обаче финансовият благодетел на "червените" Гриша Ганчев е помилвал младока.

Головодов вече игра за ЦСКА-София - в контролата с националния отбор до 19 години. Нападателят се разписа два пъти за успеха с 3:0. Талантът на "червените" ще бъде използван в дублиращия състав и формацията, която участва в Елитната група до 19 години.

Другият наказан - Борис Галчев, продължава да е в немилост. Той не попадна в групата за днешната среща с Локомотив (Пловдив) и на този етап няма изгледи да се завърне в игра в официален мач.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА