Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 15:56 808 0

Конте: Притеснявам се за сърцето си

  • конте-
  • здраве-
  • тичане-
  • сърце-
  • челси

Мениджърът на Челси тича редовно, за да издържа по време на мачовете

Конте: Притеснявам се за сърцето си - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте се пошегува, че се страхува за сърцето си заради противоречивите резултати на тима. Както е известно, гръмката победа с 4:0 над Манчестър Юнайтед за първенство беше последвана от отпадане срещу Уест Хям за Купата на Лигата.

"Притеснявам се за сърцето си. Затова се опитвам да правя тренировки, за да се поддържам в добра физическа форма", сподели италианският специалист.

"Наясно съм, че така рискувам, но е възможно да си сложа GPS-система, за да следя как бие сърцето ми по време на мачовете. Тичам винаги, когато имам време. За 30-40 минути и променям маршрутите. Имаме четири игрища и аз тичам покрай тях", добави Конте.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА