29 Октомври, 2016 16:30 911 0

Арсенал разгроми Съндърланд

  • арсенал-
  • съндърланд-
  • жиру-
  • санчес

"Топчиите" спечелиха с 4:1 като гост, Жиру герой с два гола

Арсенал разгроми Съндърланд - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал продължава да демонстрира отлична форма, след като в мач от 10-ия кръг на Висшата лига смаза с 4:1 като гост Съндърланд.

През първото полувреме гостите бяха по-добрият отбор на терена и се оттеглиха на почивката с преднина 1:0 с гол на Алексис Санчес в 19-ата минута. В средата на втората част груба грешка на Шкодран Мустафи принуди Петър Чех да направи дузпа, от която опитният Джърмейн Дефо изравни. Това обаче вбеси гостите и за десетина минути току-що появилият с на терена Оливие Жури сложи точка на спора с две бързи попадения. До края Санчес отново се разписа за крайното 4:1.

Така Арсенал се изкачи еднолично на върха с 23 точки преди изиграването на останалите срещи от кръга. Във вторник лондончани гостуват на Лудогорец в мач от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига и в София ще се опитат да затвърдят прекрасната си форма. Кризата при "черните котки" пък вече става изключително сериозна и те са на последната 20-та позиция с едва 2 т.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА