Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 09:14 832 0

Игуаин порази бившия си тим

  • наполи-
  • ювентус-
  • игуаин

Юве спечели гоолямото дерби на кръга в Италия с 2:1

Отборът на Ювентус направи поредна важна крачка към защита на титлата си в италианския шампионат. "Старата госпожа" спечели с 2:1 срещу коравия Наполи в дербито от 11-ия кръг на Серия "А".

Защитникът Леонардо Бонучи откри резултата в полза на "бианконерите" с много красив гол в 50-ата минута, но само 4 минути по-късно Хосе Кайехон възстанови равенството.

Победата за домакините от Торино бе подпечатана не от кой да е, а именно от бившият нападател на Наполи Гонсало Игуаин, който порази вратата на "небесносините" с попадението си в 70-ата минута, оформяйки и крайният резултат.

Ювентус остава на върха в класирането с вече 27 точки, а тимът от Неапол заема трето място с 20 точки. Втори е Рома с 22 точки и мач по-малко от съперниците.

Наставникът на Наполи демонстрира класа и похвали голаджията на шампионите.

"Гонсало е феноменален нападател. Оставиш ли топката в краката му, проблемите за защитниците са гарантирани. Ако той спечели нещо в Европа, ще се радвам за него, но не толкова за Ювентус", каза Сари.

"Играхме задружно и ограничихме до минимум положенията пред вратата ни. Юве имаше само две чисти ситуации, но за съжаление наказа грешките ни. Ние имахме поне 4 стопроцентови възможности и няма как да не съжаляваме, но съм доволен от показания характер. Играхме футбол и това е повод да се гордеем", сподели Сари.

"Инсиние ме попита защо съм го сменил, но ако имаме да си казваме нещо помежду си, това ще стане утре. Когато даден футболист излиза от терена, трябва да мълчи", коментира недоволството на италианския национал наставникът на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА