Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 05:15 850 0

Забранили на Миралас да яде от гозбите на жена си

  • миралас-
  • евертън

Белгийският полузащитник на Евертън Кевин Миралас направи интересно разкритие по повод добрата си форма от началото на сезона.

Според него причината за силните му изяви се крие в отказването от гозбите, които готви жена му. Решението обаче Миралас не взел самостоятелно, а под давлението на новия мениджър на мърсисайдци Роналд Куман.

На една от първите тренировки на тима Куман привикал при себе си Миралас и му казал: "Виж какво, ти си добър футболист, но трябва да свалиш килограми", разказва Миралас.

"Вече не ям пастата на жена ми, а се храня само със зеленчуци и риба. Особено тежко ми беше в началните седмици на диетата, защото тогавя ядях само салати и плодове. И сега не е лесно, но иначе няма как да се конкурирам с другите играчи", добавя Миралас, който прекара по-голямата част от миналия сезон на пейката на Евертън.

От началото на сезона белгиецът взе участие във всички 9 мача на тима във Висшата лига, като в 7 от тях започна като титуляр. За разлика от миналия сезон, когато Евертън завърши на 11-о място, сега тимът е шести, на 8 точки от първото място, но и с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА