31 Октомври, 2016 09:30 654 0

И Сампдория отнесе Интер

  • интер-
  • сампдория-
  • куалярела-
  • де бур

"Моряците" грабнаха трите точки след победно 1:0

И Сампдория отнесе Интер - 1
Снимка: БТА/АР

Сампдория удари с 1:0 Интер на стадион "Луиджи Ферари" и записа страхотна победа в Серия "А". Единственото попадение за "моряците" набута Фабио Куалярела (44). С този успех Сампдория вече е на 11 място, с позиция по-назад пък е Интер, като и двата отбора имат по 14 точки. Тази загуба за "нерадзурите" обаче може да се окаже фатална за Франк де Бур, който най-вероятно ще бъде уволнен, като треньор на Интер.

Това може да стане още в близките дни, като за негов заместник се спрягат имената на Лоран Блан, Леонардо и Биелса. Иначе срещата предложи здрав футбол, с множество единоборства и малко голови положения.

Домакините обаче показаха по-качествена игра, възползваха се максимално добре от положенията си, вкараха веднъж и заслужено си взеха победата и трите точки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА