31 Октомври, 2016 15:56 954 0

Ераносян: Не понасям селски футбол

  • ераносян-
  • локомотив пловдив-
  • цска-
  • стил

"Бихме ЦСКА с чист късмет", обяви треньорът при представянето си

Ераносян: Не понасям селски футбол - 1
Снимка: БТА

Новият треньор на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян обеща, че ще се постарае да промени много неща в играта на отбора, тъй като не харесва стила, който "смърфовете" практикуват.

Специалистът заяви днес на официалното си представяне, че не иска "играчите му да практикуват селски футбол" и добави, че успехът с 1:0 при гостуването на ЦСКА е плод на "чист късмет".

"Искам да променя много неща. Преди мача с ЦСКА бях в съблекалнята и говорих с футболистите. Ясно е, че само с приказки не става. Имахме много голям късмет в този мач. Заради него постигнахме този исторически успех. Направихме грешки, които ще се помъчим да ги отстраним. Имам чувството, че в някои футболисти има страх от владеене на топката. Не харесвам селския футбол. Ритането на топката напред не ми е приоритет и няма отборът да играе по този начин", разкри Ераносян.

"Сега, ако кажем, че ще скочим да станем световни шампиони, ще ви излъжем. Целта е да стабилизираме отбора и да накараме хората да дойдат на стадиона. Когато отборът играе, вкарва много голове, хората ще се върнат на стадиона и ще им е приятно да ни гледат. Оттам нататък ще говорим за цели, резултати и класиране...
 
"Реално много се спекулира с офертите, които са били отправени към мен от Локомотив. Това беше единствената оферта, която съм получил от клуба да се завърна. Всичко преди това бяха приказки, слухове, срещи на кафе и разговори на приятелски начала, на които нищо конкретно не се каза. За първи път ме покани човек, който има конкретно желание, амбиции и ме пита аз какво искам да се промени в клуба и как да стане, за да се завърна", допълни Ераносян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА