31 Октомври, 2016 22:25 806 0

Верея и Пирин си спретнаха реми

  • верея-
  • пирин-
  • реми

Отборите на Пирин (Благоевград) и Верея изиграха равностоен двубой и съвсем резонно поделиха точките помежду си след 1:1 в срещата, играна на стадион "Христо Ботев" от Първа професионална лига на България.

Двата тима си разделиха по едно силно полувреме.

В 41-ата минута обаче Момчил Цветанов откри резултата. Малкия шивач вкара едно от попаденията на месеца, след като с воле от границата на наказателното поле препарира Костов.

В 62-ата минута домакините имаха претенции за наказателен удар, какъвто обаче не бе даден от рефера. Станислав Костов "изяде" ритник в гърдите в наказателното поле на старозагорци, но това остана незабелязано за представителите на Темида.

Изравняването дойде в 77-ата минута, когато десният бек на "орлетата" Александър Башлиев използва моментно задрямване на защитниците в пеналта на Верея и с точен изстрел в близкия ъгъл постави на колене Караджов.

До края на сблъсъка положения не липсваха и пред двете врати, но до нови попадения така и не се стигна.

След равенството край Пирин планина, "орлетата" остават на 9-то място във временното класиране с актив от 13 точки, докато Верея е 11-ти с две точки по-малко от днешния си съперник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА