2 Ноември, 2016 05:15 1 092 2

Милан ще спасява кариерата на Швайнщайгер

  • швайнщайгер-
  • милан-
  • байерн мюнхен-
  • кариера

"Росонерите" с интерес към халфа на Манчестър Юнайтед

Милан ще спасява кариерата на Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският гранд Милан проявява сериозен интерес към бившия германски национал и световен шампион с Бундестима от Мондиал 2014 в Бразилия Бастиан Швайнщайгер, който не влиза в сметките на мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, съобщава "Калчомеркато".

Според изданието 32-годишният халф, който днес поднови тренировки с първия тим на Юнайтед, би излязъл доста евтино на „росонерите”. След като по-рано тази година китайски консорциум закупи най-успешния италиански клуб в Европа, той ще се ориентира като популярни като имена играчи на трансферния пазар, а Швайнщайгер определено е такъв футболист.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още от лятото търси начин да се отърве от Швайнщайгер, като последните слухове пращаха германеца в американския Ню Йорк Ред Булс, но те не се оказаха верни. От началото на сезона Швайнщайгер не е записал нито една секунда игра за „червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозе

    0 0 Отговор
    Муриньо пак нещо се е убъркал!!!!!!
  • 2 theoldman

    0 0 Отговор
    Много Ви е неточна информацията.
    Първо: Швайни няма да отиде при друг европейски отбор, той го е заявил многократно.
    Второ: Ню Йорк Ред Булс залагат вече само на млади играчи. Швайни е спряган за Далас.
    Четете повече немската спортна преса и ще сте правилно информирани.