1 Ноември, 2016 10:57 989 0

Съотборник подкрепи Ивелин Попов след скандала

  • попов-
  • глушаков-
  • спартак москва-
  • скандал-
  • карера

Националът на "Сборная" Денис Глушаков се застъпи за българина в скандала с треньора Масимо Карера

Съотборник подкрепи Ивелин Попов след скандала - 1
Снимка: spartak.com

Сериозна подкрепа получи Ивелин Попов в скандала с треньора на Спартак (Москва) Масимо Карера. Руският национал и съотборник на Попето в столичния гранд Денис Глушаков се застъпи за българина, заявявайки, че разбира недоволството му не го смята за проблем.

Както е известно, Попов се забърка в скандал , след като беше сменен в мача срещу Урал преди седмица. Тогава халфът бе уловен да казва на излизане от терена: "Постоянно... други бъркат, а все мен ме сменят". Треньорът на Спартак Масимо Карера наказа българина, като изобщо не го пусна в игра при победата с 3:1 над ЦСКА (Москва).

"Думите на Ивелин? Той не е искал да каже това, всичко е било плод на емоции. Ивелин е българин с гореща кръв, той е обсебен от футбола и преживява както резултатите на отбора, така и собственото си представяне. За него е важно да играе и да вкарва голове. По-добре е един футболист да се ядосва, когато го сменят, отколкото да му е безразлично. След мача с ЦСКА му казах да не се разстройва заради това, че не игра. Той също беше победител, както и всички останали", заяви Глушаков.

Спартак (Москва) е лидер във временното класиране на руското първенство заедно със Зенит. Руският гранд има 28 точки - със 7 повече от шампиона ЦСКА (Москва) и Терек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА