Last news in Fakti

1 Ноември, 2016 11:58 659 0

Венгер: Ако загубим, ще се поставим в трудна ситуация

  • венгер-
  • лудогорец-
  • арсенал-
  • шампионска лига

Арсенал без куп звезди в София

Венгер: Ако загубим, ще се поставим в трудна ситуация - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер подходи с уважение към Лудогорец преди днешния мач от Шампионската лига в София. "За нас е важно да спечелим. Ако загубим, може да се окажем в неприятна позиция. Направихме равен с ПСЖ като гост, а след това ни предстои още един мач с френския тим", довери специалистът на пресконференция на Националния стадион "Васил Левски". 

"Целта ни е да сме първи в групата, но трябва да вървим стъпка по стъпка, мач за мач. През последните години платихме висока цена за това, че завършихме втори в групата - играхме с Барселона и Байерн", заяви с усмивка френският наставник. 

"Стремим се към първото място. Най-малкото мачът реванш от осминафиналите ще е на наш терен. А може да се стигне до продължения, до дузпи. Затова домакинският фактор може да се окаже важен", каза още Венгер. Санти Касорла, Ектор Белерин, Тио Уолкът и Начо Монреал не са на разположение на Венгер за утрешния сблъсък с българския първенец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА