3 Ноември, 2016 06:00 1 132 0

Прогноза на деня: Аякс - Селта

  • аякс-
  • селта-
  • прогноза на деня-
  • прогноза-
  • лига европа

Силите на двата отбора са изравнени

Прогноза на деня: Аякс - Селта - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната прогноза на деня екипът на Факти.бг избра мача от втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа между съставите на Аякс (Амстердам) и Селта Виго.

Домакините от Аякс се представят силно напоследък. Те са лидери в група "G" със седем точки от първите си три изиграни мача в тази фаза. Последният им мач в Лига Европа бе именно гостуване на Селта, където двата тима направиха зрелищно 2:2. В местния шампионат амстердамци също се представят на ниво, предледвайки водача в класирането Фейенорд, като по всичко личи, че битката за титлата ще е между тези два отбора и ПСВ (Айндховен).

Селта също е на висота в испанската Примера дивисион. Тимът от Виго отбеляза цели 13 гола само в последните си пет мача от местния шампионат, а в Лига Европа е втори в групата с две точки по-малко от Аякс.

Първият мач между двата тима ясно показа, че силите са изравнени, а според Факти.бг статуквото няма да се промени и след идната среща. Прогнозата ни е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 3.6 при повечето букмеймъри.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА