Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 11:28 1 039 0

Зидан: Спряхме да мислим при 2:0

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • легия варшава-
  • концентрация

"Усещането при нас след този мач е лошо", обяви той след резила срещу Легия

Зидан: Спряхме да мислим при 2:0 - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе доста разочарован от начина, по който отборът му изпусна победата срещу Легия Варшава и дори бе на път да загуби мача, след като водеше с 2:0 като гост. Поляците съумяха да обърнат до 3:2 в своя полза и се наложи Реал да търси и да бележи спасителен гол, за да не допусне позорно поражение от своя противник.

"За съжаление нещата в този мач се развиха странно и не успяхме да направим точно това, което искахме", коментира французинът по време на пресконференцията след мача.

"Липсваше ни по-малко от всичко, особено интензивност в играта ни. Загубихме я тотално, а след това загубихме и преднината си от два гола, като в крайна сметка видяхте, че можехме дори и да допуснем загуба".

"Ние не загубихме, но усещането след този мач е лошо, много лошо. Имаме време да си направим равносметка и да анализираме ситуацията. При 2:0 в наша полза сякаш спряхме да играем с мисъл на терена. Противникът се възползва от празните пространства и се върна в мача по най-добрия начин. Със сигурност ще ни е трудно да спечелим тази група".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА