4 Ноември, 2016 10:57 1 681 0

Рос Браун: Има шанс за Шумахер!

  • браун-
  • шумахер-
  • състояние-
  • подобрение

Бившият технически директор на Ferrari зарадва феновете на легендата

Рос Браун: Има шанс за Шумахер! - 1
Снимка: БТА/АР

Позитивна, макар и не конкретна новина за състоянието на легендата във Формула 1 Михаел Шумахер дойде от бившия технически директор на Benetton и Ferrari Рос Браун. Като такъв той имаше участие в спечелването на 7-те титли от германеца с двата отбора. В края на 2013 г. Шуми получи тежка мозъчна травма при каране на ски във Франция. 

През юни 2014 г. неговият мениджър Забине Кем обяви, че Михаел е излязъл от комата и започва дълга фаза на рехабилитация. Оттогава феновете на Шумахер таят надежда да чуят добра новина за състоянието му. 

"Има много обещаващи признаци при Шумахер. Всеки ден се молим те да се увеличават. Семейството на Шумахер е решило да пази в тесен кръг случващото се при лечението му и аз съм длъжен да уважа това., така че повече не мога да кажа", заяви пред Би Би Си британецът.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА