4 Ноември, 2016 14:53 721 0

Верея прекъсна негативната си серия

  • верея-
  • локомотив горна оряховица-
  • цветанов

Старозагорци биха с 1:0 Локо (Горна Оряховица) за първи успех от близо 2 месеца

Верея най-накрая прекъсна ужасяващата серия без победа в Първа лига. Старозагорци се наложиха с 1:0 като домакин на Локомотив (Горна Оряховица) в среща от 13-ия кръг, като това е първи успех за тима на Александър Томаш след близо 2 месеца.

Единственият гол в днешния мач падна в последната минута на първото полувреме и бе дело на бившия футболист на ЦСКА Момчил Цветанов. Малко преди попадението домакините останаха с човек по-малко, след като Балде си изпроси набързо два жълти картона.

"Железничарите" бяха по-активният отбор в началните минути, но така и не съумяха да реализират чисто голово положение пред вратата на Караджов.

В следващите минути играчите на двата тима предложиха скучна продукция, като интересните ситуации липсваха.

В 39-ата минута се стигна до първата такава за първото полувреме. Балде от Верея получи втори жълт картон за грубо нарушение и напусна терена преждевременно.

Точно, когато всички си мислеха, че двата отбора ще се оттеглят на почивка при нулево равенство, Момчил Цветанов реализира за старозагорци. Бившият играч на ЦСКА засече центриране на Сукуна, топката срещна десния стълб на Банко и премина голлинията, въпреки опита на стража да спаси.

След почивката срещата стана далеч по-интересна. В 49-ата минута Георги Андонов можеше да удвои за Верея, но след изпълнение на пряк свободен, топката мина на сантиметри от левия стълб на Банков. В 56-ата минута Кифуети беше близо до изравнителен гол, но пропусна да се разпише сам срещу Караджов.

В 65-ата минута Георги Андонов изведе Сукуна, който изскочи в наказателното поле на "черно-белите" и отправи силен диагонален удар, но кълбото мина встрани от вратата.

До края Локомотив опита да стигне до изравнителен гол, но такъв така и не падна и Верея се поздрави с 3-те точки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА