Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 12:47 1 043 1

И жените в Барса знаят как се прави (Видео)

  • барса-
  • видео-
  • гол-
  • жените-
  • знаят как се прави

Барбара Латоре доказа, че и женският тим на Барселона разполага с едни от най-качествените състезатели. Мощната нападателка заби запомнящ се гол след страхотна солова акция в мача срещу бившия си тим Еспаньол.

23-годишната испанска националка получи топката край тъчлинията в собствената си половина. По подобие на Меси, тя демонстрира серия от финтове и скорост, за да стигне до границата на противниковото наказателно поле.

В един момент срещу футболистката дори бе извършено грубо нарушение и тя загуби равновесие, падайки на тревата. Но дори това не можа да я спре и след авантаж, тя реализира красив гол с фалцов удар по въздух, влетял неспасяемо в левия ъгъл зад вратарката на Еспаньол.

В крайна сметка, женският тим на Барса разби съперника си с 6:1, а попадението на Латоре вдъхнови защитника на "лос кулес" Жерард Пике, който направи любопитен коментар в Twitter.

Той вдъхновено отбеляза, че това попадение е започнало като фамозния гол на Меси срещу Хетафе, а след това се е получило като легендарния гол на Роналдо срещу Компостела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Лезбо спорт за мутирали лезбийки.Като варненския ,,шветките,,.Тъпи кучки с мераци за хуй.