Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 13:00 1 263 1

Билетите за мача на Кобрата се продават бързо

  • билети-
  • кобрата-
  • софия

3000 билета за мача на Кубрат Пулев срещу Самюъл Питър бяха продадени за пет часа. Продажбата на пропуските стартира в петък следобед, като цените са между 20 и 300 лева. Срещу 20 лева могат да се купят места на последните редове в залата.

Малко по-добрите места са по 30. Най-скъпите билети са по 300 лева и са за местата около ринга. В продажба ще бъдат пуснати 14 000 билета, като 2000 ще са запазени за официални гости. Срещата на Пулев с Нигерийския кошмар е на 3 декември, а самата гала вечер започва от 19 ч. Боят ще е първи за Кобрата на родна земя от 2009 г. насам, когато се боксира все още като аматьор.
 
По-малко от месец преди двубоя Пулев направи нова крачка в световната ранглиста. Той вече е втори в подреждането на Международната боксова федерация (IBF). Притежател на пояса е Антъни Джошуа, който ще направи доброволна защита срещу американеца Ерик Молина на 10 декември в Манчестър. Билетите за този мач бяха разграбени още в първия ден, когато феновете изкупиха 17 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глас

    0 0 Отговор
    Ей сега му изкъртиха чялгарвките

    Ей сега му изкъртиха чалгарските зъби.Лиглъо