Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 15:28 756 0

Мъри и Астана на крачка от дубъл

  • стоилов-
  • астана-
  • дубъл-
  • иртиш

Тимът на Стоилов на финал за Купата на Казахстан

Мъри и Астана на крачка от дубъл - 1
Снимка: БТА

Станимир Стоилов е на крачка от дубъл в Казахстан. След като спечели титлата на страната, сега воденият от Стоилов тим на Астана достигна финала за Купата на Казахстан.

В мач реванш от полуфиналите играчите на Мъри надделяха с 5:3 у дома над Иртиш (Павлодар), който е воден от Димитър Димитров-Херо. Първата среща завърши при резултат 2:1 в полза на Астана.

На своя стадион тимът на Стоилов поведе с 2:0 до 35-ата минута с попадения на Десподович и Кабананга. До полувремето обаче Иртиш изравни с голове на Смаилов и Фонсека.

Воденият от Херо тим излезе напред с 3:2 в началото на втората част, като отново точен бе Смаилов. При този резултат напред продължаваше Иртиш.

Астана обаче стигна до 3:3 в 61-ата минута чрез Кабананга. В последните минути Иртиш се хвърли да вкарва гол, с който да се класира напред, но вместо това Астана използва свободните пространства в отбраната на гостите и заби две бързи попадения. Автори бяха Майли и Канас.

Така на финала за Купата на Казахстан Станимир Стоилов и Астана ще преследват златен дубъл, а съперник ще бъде Кайрат (Алмати). Двубоят за трофея е на 19 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА