Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 19:57 793 0

Петричев: Основният ни конкурент е Левски

  • петричев-
  • лудогорец-
  • цска-
  • левски-
  • конкуренция

"Играем на три фронта и те се възползват", коментира босът

Петричев: Основният ни конкурент е Левски - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира представянето на разградчани в последните дни. "Орлите" загубиха от Арсенал в Шампионската лига, но победиха ЦСКА в родното първенство, което босът определи като "важни три точки срещу пряк конкурент за титлата". Петричев обаче посочи друг като претендент номер 1 на Лудогорец за трофея.

"При всички случай основният ни конкурент за титлата е Левски в момента. С оглед на класирането и на представянето. Ние играем на три фронта и те се възползват от това нещо, за да сме с равни точки. Нека не забравяме обаче, че през пролетта влизаме в плейофната фаза, когато нещата могат да бъдат доста различни. Най-големият враг на Лудогорец е самият Лудогорец. Ако не сме концентрирани в първенството, можем да си навлечем много неприятности, но иначе не би трябвало да имаме проблеми, защото отборът е изключително класен. Показахме го и срещу Арсенал, дори самият Арсен Венгер каза, че ние още не знаем колко сме силни. Ако искаме да сме голям отбор, не би трябвало да делим турнирите. Като цяло приоритет за мен е спечелването на титлата в България, но нека не забравяме, че тези момчета са в Лудогорец, за да играят футбол в Шампионската лига. Нормално е да хвърлят усилия и там, защото това е престиж за клуба и за целия български футбол. Имаме реални шансове за третото място в групата си, но не бива да се главозамайваме, защото Базел е сериозен отбор. Несъизмерими са бюджетите и възможностите на двата клуба. Швейцарците имат 16 национала, но ние пък изградихме едно добро лице в Европа.”, заяви Петричев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА