6 Ноември, 2016 21:56 1 149 0

Ники Михайлов: Изненадан съм от списъка на Хубчев

  • михайлов-
  • мерсин-
  • национален отбор-
  • списък-
  • хубчев

"Големият проблем в представянето на националния отбор е страхът", заяви вратарят

Ники Михайлов: Изненадан съм от списъка на Хубчев - 1
Снимка: БТА/АР

Повиканият за първи път от началото на годината в националния ни отбор – Николай Михайлов, даде интервю пред bTV, в което разкри проблемите и притесненията си за бъдещето на представителния ни тим.

"Големият проблем в представянето на националния отбор е страхът. Със страх не се играе", каза Михайлов. Според него за водещите футболисти в отбора, националният тим се е превърнал в бреме и вече не е привилегия".

"Изненадан съм от списъка на Петър Хубчев за мача с Беларус. Най-вече от липсата на някои дебютанти за сметка на добре представящи се навън играчи. Не приемам критиките към Владислав Стоянов, след последните му мачове с екипа на националите", заяви той.

"Не познавам Хубчев, но ми направи добро впечатление откритото му отношение и начинът на комуникация", каза стражът.

Михайлов не е оптимист за мача на 13 ноември: "След резултатите от началото на квалификациите мога само да очаквам да не загубим срещу Беларус".

"В този момент не виждам как ситуацията може да се промени и националният да започне да се класира за големи първенства", допълни вратарят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА