7 Ноември, 2016 11:26 809 1

Клоп: Точката преднина не означава нищо

  • клоп-
  • ливърпул-
  • точка-
  • преднина

"Не се е случило нищо специално", остава здраво стъпил на земята германецът

Клоп: Точката преднина не означава нищо - 1
Снимка: БТА/АР

Юрген Клоп призова футболистите и феновете на Ливърпул да не се впускат в излишни вълнения около първото място в първенството на Англия. Мърсисайдци разгромиха с 6:1 Уотфорд на "Анфийлд" през уикенда и заемат еднолично първата позиция във Висшата лига, което се случва за първи път под ръководството на германеца, но самият той помоли всички свързани с клуба да стъпят здраво на земята.

"Ако някой си мисли, че да водиш с точка е нещо значимо, значи е в голяма заблуда и не мога да му помогна. Ние искаме да останем спокойни. В момента сме на най-добрата позиция, която можем да искаме, но нищо толкова специално не се е случило. Самите футболисти знаеха, че Арсенал е направил равен с Тотнъм, но в съблекалнята въобще не стана дума за първото място", каза Клоп след срещата с Уотфорд.

"Гледах мача на Челси (5:0 срещу Евертън) и останах впечатлен. Манчестър Сити надиграха по-рано Барселона и бях още по-впечатлен. Освен това, никога не бива да отписваме Манчестър Юнайтед, а и Тотнъм е силен отбор. За мен е важно просто да изглеждаме като отбор, който може да спечели всеки път, когато излезе на терена", добави германецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Гилем Балаге: Коутиньо няма да се присъедини към "Барселона" през следващото лято

    http://otbor.bg/gilem-balage-koutino-nyama-da-se-prisedini-km-barselona-prez-sledvashhoto-lyato