8 Ноември, 2016 06:00 1 000 0

Луис Енрике: Няма друг като Меси

  • енрике-
  • меси-
  • севиля-
  • барселона

Треньорът на Барса хвали своите след победата в Севиля

Луис Енрике: Няма друг като Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Барселона Луис Енрике похвали звездата на тима Лионел Меси, който се отличи с гол и асистенция при победата с 2:1 в Севиля.

"Получи се мач на много високи обороти и от двата отбора. Ние имахме шансове да поведем в резултата, но не се възползвахме от тях и малко след това ни вкараха", коментира Енрике.

"Но след това показахме добра реакция и успяхме да изравним преди почивката. Голът на Меси ни върна обратно в мача и ни помогна да вярваме в обрата. Изиграхме страхотно второ полувреме и създадохме доста положения. Мачът стана много бърз, което не беше в наша полза, но се справихме."

"Тази победа ни прави по-силни като отбор и в индивидуален план. На терена на Севиля се играе трудно, защото противникът натиска постоянно. Но ние се справихме перфектно. Меси има уменията да играе на всяка позиция и да интерпретира ситуациите. Няма друг като него и ние винаги се опитваме да извличаме най-доброто от Лео. Той игра много силно, но това важи и за останалите", допълни специалистът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА