7 Ноември, 2016 12:27 659 0

Саутгейт върна Уилшър в националния тим

  • уилшър-
  • борнемут-
  • саутгейт-
  • англия

Халфът бе повикан за мачовете с Шотландия и Испания, Хари Кейн също

Саутгейт върна Уилшър в националния тим - 1
Снимка: БТА/АР

Джак Уилшър отново е част от националния отбор на Англия, след като временния селекционер Гарет Саутгейт го повика за сблъсъците с Шотландия и Испания. Халфът не попадаше в състава за последните мачове, въпреки че бе част от тима, който се провали за пореден път на Европейското първенство през лятото. 

След като премина в Борнемут под наем обаче, той играе редовно и подобри формата си, което накара Саутгейт да го върне, още повече, че контузията на Деле Али освободи място в средата на терена. 

Хари Кейн също се завръща за Трите лъва, след като се възстанови от контузия в глезена и дори вкара гол от дузпа, за да донесе равенството на Тотнъм в дербито с Арсенал. Преди това той не игра 7 седмици. 

Крис Смолинг и Люк Шоу от Манчестър Юнайтед не са в списъка, тъй като имат здравословни проблеми, но пък Саутгейт повика Майкъл Кийн от Бърнли.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА