7 Ноември, 2016 12:57 1 023 0

Йорданеску изготвя черен списък в ЦСКА

  • йорданеску-
  • цска-софия-
  • черен списък-
  • играчи-
  • лудогорец

Треньорът на ЦСКА-София иска да разкара поне двама играчи

Йорданеску изготвя черен списък в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску изготвя списък с футболистите, които не влизат в плановете му за развитие на отбора, пише "Тема спорт". До няколко дни той ще предаде на ръководството подробен доклад, който да мотивира избора му за състезателите, които според него нямат качества и характер да носят червената фланелка. На базата на това ще се вземе решение с кои играчи клубът да се раздели през зимната пауза в шампионата. Почти сигурно е, че поне двама от футболистите ще напуснат ЦСКА на полусезона, като клубът ще опита да ги продаде.

След мача с Лудогорец Йорданеску за втори път заяви, че в състава има играчи, които не отговорят на нивото на ЦСКА. "Има състезатели, които не са на нивото на ЦСКА. Някои неща трябва да се променят. Работим, но не може на терена да играем само с част от футболистите. Със сигурност има нужда от промени. Нужни са ни 4-5, ако искаме да сме по-добър отбор. Трябват ни хора, които разбират напрежението да си в ЦСКА и разполагат с нужния манталитет за отбора и качества, за да носят тази фланелка", заяви 38-годишният румънец след загубата от Лудогорец.

Освен за освободени той ще настоява и за привличането на нови състезатели по негов вкус. ЦСКА ще опита да вземе три-четири попълнения през зимата. Сред тях ще са нападател, централен бранител и вратар. Йорданеску направи подобно негативно изказване за футболистите и след отпадането от Локомотив София в турнира за Купата на България. Нападките към състезателите изглеждат като защитна реакция на човек, който търси оправдание за слабите резултати. При подобно публично говорене не е трудно да се досетим доколко Йорданеску е способен да владее съблекалнята и играчите да му имат доверие и респект.

Наставникът на ЦСКА се прибра в Румъния след гостуването в Разград. Тимът пък е пуснат в няколкодневна почивка заради паузата в първенството, породена от квалификациите на националните отбори. В следващия кръг армейците играят със Славия. Мачът е на 19 ноември, събота, от 15:00 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА