7 Ноември, 2016 14:56 984 0

Лидерът в Холандия иска Върджил Мисиджан

  • фейенорд-
  • лудогорец-
  • мисиджан

Фейенорд проявява интерес към крилото

Лидерът в Холандия иска Върджил Мисиджан - 1
Снимка: БТА/АР

Холандският гранд Фейенорд, който в момента е лидер в Ередивизи, проявява интерес към крилото на Лудогорец Върджил Мисиджан, пише „Меридиан Мач“. 23-годишният играч на шампионите вече е бил наблюдаван на живо от скаут на тима от Ротердам по време на мача с Базел в Швейцария (1:1).

През миналия сезон Мисиджан лекуваше контузия, но след силна лятна подготовка започна сезона като титуляр. Той вкара решителни голове в двете срещи от плейофите на Шампионската лига срещу Виктория (Пилзен). Напоследък обаче остава резерва за сметка на Клаудиу Кешерю, който пък от своя страна се намира в чудесна форма.

В момента Фейенорд е първи в Ередивизие с 29 точки, на две пред Аякс и 4 пред ПСВ Айндховен. Точно заради малката разлика, треньорът Джовани ван Бронкхорст иска подсилване на състава си. Мисиджан е добре познат на специалистите в Холандия. Той игра в елита с отбора на Вилем II, като именно от там беше привлечен в Лудогорец през лятото на 2013 година. Според непотвърдени информации тогава разградчани са платили 700 000 евро за крилото.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА